Titova do br.34, SPO lamela A/II
Ikona

Pozovite nas

+387 35 271 203

Ikona

Pronađite nas

Tuzla, BiH

Vijesti

MEĐUNARODNA KONFERENCIJA: Holistic Community Pharmacy - Transformation for the Future

 

26.06.2019 09:17
Slika
 
Poštovane kolege,
 
Čast mi je i zadovoljstvo pozvati zainteresirane kolege sa područja TK na učešće sa radovima u sekciji za poster prezentaciju na međunarodnoj konferenciji koja će se održati u Ljubljani 21. novembra 2019. godine ali i pozvati zainteresirane kolege na učešće s ciljem upoznavanja sa konceptom holistične ljekarne čiji je autor magistra Martina Puc. Stoga bih molila Komoru magistara farmacije TK da informira članove kolege o ovom pozivu.
 
Link do web stranice konferencije vodi Vas do informacija o tematici, predavačima i osnovnim informacijama o uvjetima registracije i sudjelovanja na konferenciji:
 
 
 
Sigurna sam da među kolegama u Tuzlanskom kantonu ima ambicioznih u smislu usavršavanja i objavljivanja stručnih radova, te da se redovno susrećete sa moralnim i etičkim dilemama u radu sa korisnicima naših usluga ili u sistemu u kome radimo. Obzirom da je konferencija međunarodnog karaktera, sam koncept koji će biti prezentiran je jako zanimljiv i nudi nove spoznaje vezano za istinske vrijednosti naše struke te ne sumnjam da neće biti zainteresiranih za učešće i slanje radova.
 
Link za Call for Papers:
 
 
U nadi da ćete prepoznati istinski interes za našu struku, ali i osobni interes za individualnim rastom i razvojem,
sve Vas srdačno pozdravljam!
 
koleginica Azra Uzunović
0 0